Find møbler

Antikke møbler

De seneste par år er antikke møbler blevet mere og mere populære hos danskerne. Med deres ægthed, charme og unikke stil tilfører antikke møbler simplicitet og kant i langt de fleste hjem.

Udover ovenstående årsager, så passer antikke møbler ind i lyse moderne nordiske hjem, og hvis man blander det gamle med det nye kan man opnå helt nye højder for flot indretning. Antikke møbler kan ligefrem nogen gange virke til at være taget lige ud af matador filmene..

Hvad er antikke møbler?

Antikke møbler kan bestå af alle slags møbler. På mange måder er antikke møbler fuldstændig det samme som genbrugsmøbler.

Find gamle møbler hos Furnilux

Men i virkeligheden afspejler antikke møbler en fortid. En historie som på et eller andet tidspunkt har haft betydning for en eller flere personer. Eksperter betragter antikke møbler som værende ældre end 100 år., og det er præcis tiden som tilfører antikke møbler deres defination.

Se et stort udvalg af brugte møbler her

Møbler der er ældre end 100 år er oftest blevet nedarvet i familien. Fra forældrene til barnet der en dag bliver forældre og giver videre til sit eget barn. Antikke møbler oplever krige, rejser og støv – og det er lige præcis det der giver dem liv og sjæl.

Derfor burde du købe antikke møbler

—> Tilfører charme til huset

—> Gamle møbler er moderne

—> Mulighed for at spare penge på møbler

Antikke møbler kommer i alle kategorier, og derfor kan man uden tvivl finde en passende møbel som man kan bruge i hjemmet.

Gå på opdagelse i antikke møbler hos Furnilux

Furnilux har samlet Danmarks bedste oversigt over antikke møbler på nettet. Nogle af møblerne kan du finde direkte via vores kategorier, og andre antikke møbler kan du klikke dig videre på via nogle af de oplyste links på denne side.

antikke-møblerAntikke møbler kan være alt fra:

—> Antikke kister

—> Antikke standure

—> Antikke chatoller

—-> Antikke borde

—-> Antikke stole

—> Antikke senge

—> og mange flere.

Antikke møbler på antikke markeder

Hvis du ikke har meget held på nettet når det kommer til antikke møbler, så har du også mulighed for at gå på opdagelse i de fysiske butikker rundt omkring i landet.

Antikke markeder er utrolig populære og langt de fleste kan findes i løbet af sommeren i Danmark. Kig efter enten ganske normale loppemarkeder eller antikke markeder. Her er priserne på antikke møbler presset helt i bund på grund af konkurrencen blandt sælgerne, og der er masser af muligheder for at “prutte om prisen”.

En god tommelfingerregel går på: Jo flere antikke møbler du køber på en antikt marked, jo mere rabat kan du få på den samlede pris.

Find antikke møbler via disse links:

http://www.romantikken.net/

http://www.mariemarolle.com/

http://www.villaverte.dk/

http://ps-4.dk/