Find møbler

Brugte møbler

De sidste mange år er brugte møbler blevet et større og større fænomen i Danmark. Dagligstuer, soveværelser andre opholdssteder i huset bugner med brugte møbler.

I takt med at flere og flere danskere vælger at donere deres brugte møbler, så stiger udbudet af møblerne i de forskellige genbrugsbutikker som Folkekirkens Nødhjælp, Dansk Røde Kors og andre møbel-sider som DBA.dk og Guloggratis.dk

Leder du efter antikke møbler? Se her!

Brugte møbler kan give dit hjem et ekstra pift ved at bryde de traditionelle mønstre. Hvis du elsker minimalistiske og nye udtryk kan enkelte brugte møbler hist og pist give et fantastisk resultat.

Masser af gamle møbler hos Furnilux

Hvilke slags brugte møbler findes der?

Du kan finde alt indenfor genren, og langt de fleste brugte møbler giver fornemmelsen af nostalgi:

—> Brugte sofaer

—> Brugte borde og stole

—> Brugte senge

—> Brugte tv-borde

—> Brugte reoler

—> Brugte kommoder

Hvorfor brugte møbler?

En af årsagerne bag at danskerne køber flere og flere brugte møbler til deres hjem er utrolig simpel. Disse møbler giver et fantastisk unikt element, da de har historie, originalitet og sjæl.

Man ser også normale butikker investere store beløb i brugte møbler, og så snart de rammer udstillingsvinduerne og hylderne bliver de revet væk.

Med andre ord er brugte møbler en win/win situation for giveren og køberen. Giveren kommer af med et møbel som måske blot står i vejen der hjemme, og køberen kan få fingrene i møblet ved en forholdsvis lav pris.

En anden årsag bag brugte møblers succes er, at når man anskaffer sig et brugt møbel, så kan vennerne, familien eller naboen ikke bare lige købe den helt samme model . Der findes netop kun en af slagsen!

brugte-møbler-på-nettetDu kan finde brugte møbler i alle genre:

—> Retro brugte møbler

—> Antikke brugte møbler

—> Minimalistiske brugte møbler

Hvor kan du købe brugte møbler?

Foroven i teksten nævnte vi forskellige steder du kan finde brugte møbler. Du har muligheden for at tage i det fysiske genbrugsbutikker eller tage et kig over nettet. Internettet giver dig muligheden for at spare tid, hvis du ikke har muligheden for at tage ud og spejde efter brugte møbler.

Ved at besøge Folkekirkens Nødhjælp kan du finde et oversigt over deres forskellige genbrugsbutikker med brugte møbler.

Find en oversigt over Folkekirkens genbrugsbutikker på nettet

Andre steder hvor du kan købe brugte møbler:

http://www.dba.dk/

http://www.guloggratis.dk/