Find møbler

Få dine produkter vist på Furnilux.dk

b2b hos furnilux

Vores mål: At levere de mest målrettede besøgende til danske møbelforhandlere.

Furnilux er skabt for at give overblik over fede møbler i Danmark. Udover brugervenlighed og lækkert design bliver der løbende lagt rigtigt mange timer i søgemaskineoptimering. På den måde tiltrækker vi de mest relevante besøgende til din forretning.

Vi skaber salg hos dig

Furnilux har mere end 6000 møbel-interesserede besøgende om måneden, og dette tal er stigende. Langt størstedelen af dem (ca. 85 %) kommer fra søgninger på Google på forskellige termer indenfor møbelkategorien.

Eksempel:

En person søger på ”lædersofa” på google, og kommer ind på oversigten over lædersofaer hos Furnilux.

Her vises billeder af forskellige lædersofaer fra forskellige forhandlere. Personen klikker på præcis den, eller de sofaer denne er interesseret i.

Personen har på forhånd vist interesse for produktkategorien, og har derefter valgt at se et eller flere bestemte møbler. Med andre ord, er dette 100 % målrettet annoncering.

For enhver forretning bliver denne slags besøgende kategoriseret som de mest værdifulde, da de er stærkt interesseret i dine møbler, og kommer til din side med købsintentioner.

Priser og dine fordele – Vi gør arbejdet for dig

Hos Furnilux betaler du kun for kliks. Det betyder, at du kun betaler for de besøgende, som har vist en interesse i dit specifikke produkt. Vi sørger for at oprette dine produkter herinde, og vi får besked i det øjeblik dit produkt ikke længere findes på din side, så produktet kan tages af igen.

Prisen pr. klik ligger mellem 2 og 3 kr. alt efter hvor mange produkter, du ønsker oprettet.

Vi kan ikke garantere et bestemt antal kliks. Det er udelukkende brugerne, der afgør hvad de ønsker at se, men jo bedre produkt-billeder du har, jo flere potentielle interesserede, kan du tiltrække til din forretning via Furnilux.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os.

Med venlig hilsen

Thomas Frost, Kundekonsulent i Furnilux.dk og WebCoders.dk
Tørskindvej 7
7182 Bredsten
CVR: 31510120
Telefon: 36 96 51 36 (Man-fre 9-15)