Find møbler

Boboonline

Kort om Boboonline:

BOBO Møbler er en 5 år gammel møbelvirksomhed, som bliver drevet af Bo og Mads Daugaard Sørensen. Konceptet startede som et outlet i Vejle med salg af 2. sorterings møbler, udstillingsmodeller og restpartier.

Siden oktober 2010 skiftede vi bane og startede med salg af møbler online på webshoppen boboonline.dk. Den daglige drift foregår i dag fra vores kontor/showroom i Hedensted mellem Horsens og Vejle.

Læs mere om Boboonline

Se udvalget af møbler fra Boboonline

 

Boboonline sælger kvalitets møbler i Danmark

I vores showroom har vi åben onsdag fra 10.00 til 18.00 og lørdag fra 11.00 til 15.00, og en stor del af vores møbler kan ses og afprøves her. Møblerne er alt fra sofaer til kontormøbler og fra madrasser til spisestuemøbler. Alt hvad du har brug for til at indrette dit hjem. Priserne ligger i den lave ende og du kan typisk spare mange penge i forhold til de normale møbelbutikker. Vi sørger for at holde omkostninger nede på et så lavt niveau som muligt, og det kommer dig til gode ved faste lave priser hele året rundt.

Vi har i dag 3 producenter som vi benytter, og vi har et rigtig godt samarbejde med dem alle tre. Actona Company som vi har haft som hovedleverandør lige siden vi startede for 5 år siden. Tvilum A/S som sidste år har udvidet vores sortiment med mange nye produktgrupper som kontormøbler og reolsystemer. Den sidste møbelleverandør er European House of Bed som leverer vores madrasser og elevationssenge. Alt i alt har vi over 1.200 møbler og madrasser på boboonline.dk

Vores møbler er alle i skandinavisk design og mange af møblerne bliver produceret i Danmark eller på danskejet fabrikker i østen. Vi kan typisk levere inden for 7-14 dage, da alle varer bliver lagerført hos producenter her i landet. Boboonline.dk er selvfølgelig e-mærket af E-handelsfonden og ligger i top på Trustpilot.