Find møbler

Gamle møbler

Gamle møbler har det til fælles, at er brugt og har eksisteret i mange år. Danskerne elsker ældre møbler med sjæl, da de giver muligheden for at indrette hjemmet på helt nye måder. Er du derfor en af dem som har et topmoderne hjem med rene linjer, så kan gamle møbler være den helt rigtige løsning.

De flotteste brugte møbler – klik her

På denne side kan du finde informationer omkring hvad gamle møbler er, hvor de kan købes, og hvorfor møblerne de sidste mange år er blevet så populære i Danmark.

Hvad er gamle møbler?

I kategorien indenfor gamle møbler falder naturligvis brugte møbler og antikke møbler. Første nævnte betyder at de har været ejet af mere end en person, og sidste nævnte har typisk haft en levetid på mindst 100 år.

Søger du flotte og antikke møbler? – klik her

Men hvad er gamle møbler så helt præcist? Det er ret simpelt. Alt hvad der er gammelt hører under gamle møbler, og det er derfor et udtryk eller genre der er 100 subjektivt modsat fx antikke møbler, der i følge eksperterne skal mindst være 100 år gamle.

Hvorfor skal du købe gamle møbler?

  • Giver det hjem et anderledes og flot look
  • Tilfører det hjem utrolig meget charme
  • Det er billigere end helt nye møbler
  • Paradokset er at gamle møbler, er blevet moderne møbler

Der findes mange fordele ved at have gamle møbler stående i hjemmet. En af dem er at de rent funktionelt fungerer næsten ligeså godt som nye møbler, men prisen er meget lavere. På den måde sparer du penge ved, at handle efter gamle møbler.

En anden fordel ved at have gamle møbler er, at hverken din nabo, familie eller venner kan have den samme model som dig. De kan ikke bare gå ned i butikkerne og få den samme stil. Med andre ord giver gamle møbler dig originalitet som ingen andre har!

Find gamle møbler hos Furnilux

Vi har samlet de bedste informationer og links til hvor du kan finde gennemførte og charmerende gamle møbler på nettet. Furnilux har en række gamle møbler du burde overveje at kigge på direkte igennem vores hjemmeside eller via vores links forneden finde andre hjemmesider der kan byde på Danmarks flotteste gamle møbler.

Gamle møbler kan være:

  • Gamle kister
  • Gamle smykkeskrin
  • Gamle borde
  • Gamle stole
  • Gamle senge
  • og mange flere..

Hvor finder du gamle møbler?

Når det kommer til gamle møbler er mulighederne nærmest uendelige på nettet. Der er uden tvivl nogle genbrugsbutikker i nærheden af hvor du bor. I løbet af året kan du også tage til de forskellige loppemarkeder hvor gamle møbler stort sted er overalt.

Kan du ikke slå koldt vand i blodet, og vente med at tage i genbrugsbutikker og loppemarkeder nu og her anbefaler vi at du tager et kig på disse links forneden. Her kan du finde et stort udvalg af gamle møbler til billige penge.

Find gamle møbler hos:

http://www.antikcarl.dk/

http://www.sosterflora.dk/

http://www.slitage.dk/