Find møbler

Om Furnilux

Furnilux drives til dagligt af ægte møbelentusiaster, og vi brænder for at give vores besøgende en oversigt over Danmarks flotteste møbler. I samarbejde med et stort udvalg af forhandlere vil vi fremhæve luksus-møbler til markedets stærkeste priser – Vi elsker nemlig møbler lige så højt, som du gør!

Vi er klar over, at møbler ikke bare er møbler. Det kræver den helt rigtige viden og erfaring at sammensætte den perfekte dagligstue eller soveværelse. Igennem vores stærke udvalg af forhandlere håber vi på, at du som besøgende kommer nærmere dine drømmemøbler.

Det skal altid være en oplevelse at gå på møbeljagt, og vi sætter derfor ekstra fokus på, at det skal være nemt at sortere i et marked, som til tider kan virke som en jungle. Hos Furnilux er du kun et klik væk fra lækre kvalitets møbler…

Alt vores viden og moderne, romantiske, brugte og flotte møbler kommer af erfaring, nettet, bøger eller nogle helt andre kilder. Alle møbler på vores side er udvalgt af os, og ikke på grund af en betaling fra forhandlernes side.

hvem-er-vi

Hvem står bag Furnilux.dk?

WebCoders I/S
Tørskindvej 7
7182 Bredsten
CVR: 31510120
Web: Webcoders.dk