Find møbler

Børneværelset

Børneværelset er børnenes fristed hvor kontrasterne imellem leg og hvile er store. Derfor er det utroligt vigtigt, at man som køber af møblerne til børneværelset gøre sig tanker omkring indretning og farver. Man ønsker netop at børnene skal trives bedst muligt, og derfor er det værd at give ekstra omtanke til de kære små.

Møbler til børneværelset

Vi husker alle sammen hvordan det var at ligge i sengen som barn inden man faldt i søvn, og fantasierne fik frit løb med de mønstrede tapeter, børnemøblerne og legetøjet der alt sammen opdigtede små historier og fortællinger.

Bliv derfor inspireret til at forme dit barns leg og nattesøvn igennem gode råd omkring møbler og indretning til børneværelset.

Udvalget af møbler til børneværelset er utroligt stort på nettet. Det kan derfor være en jungle, og til tider frustrerende at finde de perfekte møbler. Furnilux har samlet gode forslag til hvordan du kan indrette børnenes værelse, så samspillet imellem møblerne ikke bare er fantastisk, men også økonomisk for pengepungen.

Børn elsker eventyr, og derfor kan man allerede fra start indstille sig på at børneværelset skal være fyldt med kulørte farver ,og møbler som fremmer børnenes kreativitet og leg.

Der findes mange måder at indrette børneværelset på, og det betyder naturligvis meget om børnene deler værelset eller ej, om det er dreng/pige, dreng/dreng eller pige/pige.

Uanset fordelingen af køn så er en af de vigtigste ting man skal have i baghovedet, at sengen er placeret i det hjørne der giver størst udsyn til hele værelset. Barnet får ikke blot udsyn til hele rummet, men det sover og drømmer også bedre eftersom væggene giver en følelse af tryghed.

Gør børneværelset sikkert med de rigtige møbler

Børn har det nogen gange med at teste grænser, og lege ekstra vildt inde på børneværelset. Er man rigtig uheldig, kan man risikere at børnene kan komme til skade med de forkerte møbler i børneværelset. Spidse møbelkanter og hårde gulve kan give ubehagelige oplevelser, og dette kan man som forældre naturligvis forbygge.

I børneværelset kan man fx indrette et fint uldtæppe som giver et fantastisk blødt underlag. Hvis barnet skulle falde ned vil det bløde uldtæppe muligvis forbedre chancerne for at ingen tårer kommer frem. En anden mulighed er at finde møbler til børneværelset som er “børne-sikrede”, da disse ikke har runde og skarpe kanter.