Find møbler

Børne-senge

Børnesenge er måske en af de vigtigste beslutninger, at træffe når det kommer til indretningen af børneværelset. Det er nemlig lige præcis i sengen, at børnene får deres obligatoriske nattesøvnstimer. Disse skal man ikke undervurdere for nattesøvnen er noget af det vigtigste, at overholde for at have et godt helbred.

Vores gode råd omkring børnesenge

Desuden er senge til børn også et sted hvor børn kan lege, læse bøger, spille Playstation eller noget helt andet. Med andre ord så er en god børneseng et must.

Børnesenge findes til enhver alder. Alt fra de sødeste spædbørn til de lidt mere ivrige og fastbesluttede teenagere. Som forældre skal man huske, at grænsen mellem små børn og teenagere er utrolig flydende, og deres behov ændrer sig hurtigere end man tror. På nettet findes der utrolig mange slags børnesenge i forskellige størrelser, farver og endda materialer.

Man bemærker det først når det er for sent, og børnene er fløjet fra reden. “Gud hvor gik det stærkt”.

Børn vokser nemlig hurtigt, og derfor er det vigtigt at de får den helt korrekt mængde søvn. Teenagerårene kan være problematiske, men skidt med det!

Gode råd angående børne-senge:

  • Spar penge og køb en børneseng som kan forlænges.
  • Køb en god madras som kan vendes på begge sider.
  • Har du yngre børn vælg da mønstre og sjove farver til betrækkene.

Alt afhængige af alderen på børnene, så er det vigtigt at man finder den rigtige seng. Hvis du er bange for at dit barn falder ud af sengen, så skal du måske overveje at investere i en børneseng med sikkerhedsgodkendte sengeheste.

Ønsker man også at spare på pengepungen, så kan man købe en børneseng der “vokser” med dit barn. Med dette menes der at der findes børnesenge som man kan forlænge, og på den måde følger de med dit barns udvikling. Fordelen ved en seng som kan forlænges er, at den er pladsbesparende eftersom den kan foldes ind og ud. På den måde får du meget mere for dine penge.

For at forbedre dine børns nattesøvn kan du købe en ekstra god madras samt behagelig pude. En god madras er også en fleksibel madras, da den kan vendes på begge sider. På den måde holder de også længere.

Mindre børn elsker farvede pude og-dynebetræk. Se derfor efter betrække med flotte dekorerede farver eller tegninger, som matcher børneværelset.