Find møbler

Lædersofaer

Er du også en af dem som kigger trist på de nuværende møbler i stuen, og drømme om den perfekte lædersofa? Du er måske istedet for en af dem, som har en sofa overdækket med pletter? Frygt ej. Vi har en lædersofa til dig…

Kvalitets lædersofaer på nettet

En af de ting man skal være opmærksom på som førstegangskøber af lædersofaer er, at prisen ofte hænger sammen med kvaliteten. En god kvalitets lædersofa koster ofte mere end en simpel lædersofa af stof. I alt findes der 3 forskellige typer af læder:

  • Anilin-læder
  • Semianilin-læder
  • Dækfarvet-læder

Den dyreste og mest komfortable er uden tvivl anilin-læder. Dette er på grund af at anilin ikke bliver udsat for mange overfladebehandlinger under fremstillingen. Ulempen er dog at anilin-læder lettere bliver beskidt.

Det billigste lædersofaer på nettet er fremstillet af dækfarvet-læder. Disse kan købes i stort set alle butikker og centre rundt omkring  landet. Når varmen rammer om sommeren bliver disse lædersofaer af dækfarve varme, og kan derfor være ubehagelige at side i. De er dog utrolige nemme at gøre rene, og vedligeholde i længden. Hvis dit hjem er fyldt med børn, som kan være hårde ved møblerne kan dækfarvet-læder til sofaer anbefales.

Semianilin-læder ligger prismæssigt imellem anilin og dækfarve.

Spar penge ved at købe brugte lædersofaer

Rækker pengepungen ikke så langt, kan der spares rigtig mange penge ved at købe brugte lædersofaer. Man skal dog have i mente, at brugte lædersofaer nemt kan have forskellige skavanker og ridser.

Undersøgelse: “Flere og flere danskere køber brugte lædersofaer fordi de har kant og bringer ekstra charme til hjemmet.”

Som beskrevet foroven køber mange danskere brugte lædersofaer fordi de giver en slags boheme-agtig stil til hjemmet. I langt de fleste genbrugsbutikker rundt omkring i landet har du rigelig mulighed for, at købe en billig lædersofa. Platforme som Den Blå Avis samt Gul & Gratis er spækket med flotte brugte lædersofaer til enhver pengepung. Her kan du spare helt op til 80 % i forhold til hvad en ny læder

Hos Furnilux ved vi, at læder ikke bare er læder, og at der kan være utrolig meget forskel på kvalitet og pris. Vores største mission indenfor køb af lædersofaer er, at du kommer hjem med den helt rigtige. Mange førstegangskøbere er urolige for at lædersofaer kun kan købes i få farver, men de tager helt fejl. Lædersofaer findes i mindst 50 forskellige farver, og kan derfor tilpasses til en hvilken som helst stue.

Hvis der findes en møbel der kan pifte liv og modernitet i huset, så er det uden tvivl lædersofaer. Efter en lang dag på arbejdet eller når trætheden generelt melder sig er lædersofaer fantastiske behagelige at slappe af i. Eftersom der findes mange forskellige modeller på nettet har vi fundet en række gode råd at følge når man vil købe en ny lædersofa:

Overvej disse ting når du vil købe en lædersofa

  • Undersøg markedet grundigt. Du kan spare mange penge.
  • Må den være brugt?
  • Pris afspejler ofte kvalitet indenfor lædersofaer.