Find møbler

Sofaer med chaiselong

Nogle af de mest købte og eftertragtede sofaer på netter er sofaer med chaiselong. På grund af deres moderne design og funktionalitet, så ligger de på danskernes ønskeliste når det gælder juletiden eller til fødselsdage – Vi har samlet en oversigt over nogle af de mest eftertragtede modeller på nettet.

Oprindeligt er chaiselong et fransk ord, og stammer fra 1700 tallet, hvor det blev utrolig populært at sammensætte sofaer med hvilemoduler.

Lad os hjælpe – billige sofaer med chaiselong

Furnilux er kommet dig til redning! Når man vil købe en sofa med chaiselong kan man komme galt afsted i forhold til købet. Lad os hjælpe dig videre på vej ved, at sætte dig i kontakt med en række producenter som har nogle af Danmarks bedste chaiselong sofaer.

Du kan med andre ord ikke gå galt i byen, når du vil købe en helt ny chaiselong sofa igennem os. Vores udvalg er kæmpe stort, og priserne er blevet presset helt i bund.

Et rigtig godt råd når man vil købe chaiselong sofaer er, at prisen i mange tilfælde stemmer overens med kvaliteten. Vil man derfor gerne investere i en chaiselong sofa som holder i mange år (10 år +), så vil prisen i langt de fleste tilfælde ende over 5.000 kr.

Er økonomien stram kan man sagtens købe en chaiselong til 2.500 kr., man skal dog være opmærksom på at denne sofa ikke er af ligeså høj kvalitet som de dyrere modeller – det giver dog sig selv.

Det er hellere ikke mærkeligt. Sofaer med chaiselong er utrolige flotte, og kan med deres smarte forlængede chaiselong stykke gøre underværker når man er træt eller når gæsterne kommer. Chaiselongen giver ekstra kant til dagligstuen i forhold til en almindelig sofa.

Hvilke slags sofaer med chaiselong findes der?

  • Almindelige chaiselong sofaer
  • Sovesofaer med chaiselong
  • Chaiselong sofaer i stof
  • Chaiselong sofaer i læder
  • Hjørnesofaer med chaiselong

Foroven kan du se hvor mange varianter sofaer med chaiselong kommer i. Under hver af disse er der flere tusinde mærker, og derfor kan det virke umuligt af finde ud af hvilken chaiselong sofa man skal købe. Det er op til dig at beslutte om, du gerne vil købe en chaiselong fra Ikea til under 2.000 kr. eller om du vil give lidt mere og så være fri for om 2 års tid, at investere i en helt ny. Ofte får man, hvad man har betalt for.

På mange måder er chaiselong sofaer med eller uden hvilemodul blevet hjemmets nye hygge-punkt. Før i tiden brugte man spisebordet, da det var stedet hvor familien hyggede og talte med hinanden.

I dag er situationen en helt anden. Nu kan man slappe af i en chaiselong og have fonten mod hinanden, hvor man før med de traditionelle sofaer, var man vendt fremad. Hiv en lille men funktionel sofabord frem, stil øl, drinks og chips på bordet og slap af med en god film eller musik.