Find møbler

Billige havemøbler

Langt de fleste danskere nyder at sidde ude i deres have og nyde solen og dens varme stråler om sommeren eller når vejret tillader det. En af de bedste måder at nyde den friske luft, blomsterne og en kold øl er i selskab med billige havemøbler.

På denne side kan du se et oversigt over nogle af markedets absolut billigeste møbler til haven. Langt de fleste kan nemlig selv med en tom pengepung have råd til flotte møbler til lave priser. Vær dog opmærksom på, at udvalgte tilbud fra vores mange forhandlere kan udgå.

Spar penge på lækre loungemøbler til haven

Rigtig mange unge eller de mere “trendy” ældre kan lide stilede havemøbler. Vi anbefaler, at du kigger på den lækre og eksklusive loungestil indenfor møbler til haven. I de sidste par år har det været især de mørke farver, som har domineret markedet, og hvis du stadig gerne vil være trendy, er det en must at gå efter denne farve.

Se vores udvalg af lounge havemøbler

 

Mange tror, at loungmøbler koster alt for meget, da de tit forbinder dem med rige mennesker, der ligger i jacuzzi med dollartegn i øjnene. Dette er dog ikke i nærheden af sandheden – du har også råd til lækre og billige havemøbler uden at det nødvendigvis krakalerer din pengepung.

Billige lounge møbler til haven

Vi anbefaler, at du tager et kig på nogle polyrattan havemøbler. Disse er meget populære i øjeblikket, og passer perfekt ind som lounge-møbler til haven. Du kan købe dem enkeltvis eller i sæt. Priserne er lave, og her kan alle være med!

Fordele ved disse møbler:

  • Polyrattan møbler er utrolige nemme at rengøre i forhold til fx træmøbler.
  • Kategoriseret som billige havemøbler på nettet.
  • Ingen grund til oliebehandling og de må stå natten over (selv i regn).
  • Let materiale som kommer i mange forskellige former og farver.
  • Store i størrelsen, og giver dermed mere plads til at slappe af.

Ekstra tip – Saml selv og få billige havemøbler

Nu får du en lille hemmelighed. Hvis du beslutter dig for, at samle dine havemøbler selv, så kan du spare en god del af prisen. Når vi skriver “samle selv”, så mener vi ikke i den forstand, at du selv skal sætte de forskellige produkter sammen fra bunden.

Stort oversigt over havestole

Saml selv betyder blot, at hvis du køber fx polyratten havemøbler, så kan det være en fordel købe havestolene eller bordene enkeltvis fra de forskellige butikker. Det kan være at Ikea og Biva har den samme serie, og det kan snildt være at priserne er forskellige. På den måde kan du købe stolene i Biva og bordene i Ikea, og spare penge på forskellen.

Billige havemøbler med polyrattan møbler

Få den ægte lounge-stemning ved at kombinere møblerne med et glasbord i midten. Du kan med fordel få fingrene i et lækkert rundt glasbord fra nogle af vores mange forhandlere, som du kan finde via kategorierne på siden.

Køb gerne i træ og plastik og få råd til mere

Vil du gerne spare endnu flere penge på billige havemøbler? Tag et kig på produkter i træ og plastik. Disse kan købes i alle størrelser, farver og stilarter. Træ er en smule sværere at gøre rent end polyratten, men fx teaktrææ der indeholder rigeligt med olie, det behøver du ikke smøre ind overhovedet.

Spar penge på havemøbler af plastik

Er du mere til det romantiske look? Vælg havemøbler i træ og få det klassiske og romantiske element ind i haven. For at det ikke skal være for gammeldags, kan du kombinere det med et havebord af glas. På den måde er du også sikker på, at have din helt egen personlig stil med dig, når du nyder en kold øl eller drink i haven.

Rigtig mange danskere ved ikke at plastik havemøbler, er utrolig nemme at rengøre. Bilka, Biva, Ilva og andre større producenter er kendte for at lave billige plastik-møbler til haven, som sagtens kan klare hård dansk vejr med regn og blæst.

Ulempen ved plastik er dog, at disse møbler ikke er særlige behagelige at sidde i. Det må prisen til gengæld opveje, og så kan du bruge dine sparede penge på noget helt andet.

Konklusion – Billige havemøbler kan alle få!

Vi kan konstatere, at alle kan få råd til lækre produkter til haven. Det kræver kun en smule research på nettet. Vi anbefaler, at du tager et kig på produkterne ovenfor, og den vej finder nogle billige havemøbler, som du finder interessant.

Moden lige nu er loungemøbler af polyratten. Dem kan du sagtens købe til rimelige penge, men sørg for at se dem før du køber, da de ofte kan være store i størrelsen, og med en lille have, så passer de ikke altid ind.