Find møbler

Dækstole / Liggetole

Se vores oversigt over eksklusive og lækre liggestole og dækstole, som du kan købe og bestille til sommer brug. Når sommeren rammer det danske land er det på tide, at tage de dejlige dækstole og liggestole ud i haven eller terrassen. Den dejlige varme og sol giver højt humør, og dækstolene samt liggestolene øger komforten imens man slapper af til fuglenes sang.

Dækstole og liggestole er uundværlige om sommeren

Hos Furnulux lægger vi vægt på, at liggestole/dækstole ikke bare er liggestole/dækstole. Begge former for stole kommer i utallige af designs, størrelser, former og mærker. Det betyder for dig som køber, at mulighederne for at finde den perfekte komfortable stol aldrig har været større.

Hos danskerne er dækstole og liggestole nogle af de mest købte havemøbler. Det viser blot, hvor uundværlige de er om sommeren når varmen og solen står højst på himlen. Nogle af de mest populære modeller er dækstole og liggestole af metal og texteline der kan foldes sammen, eftersom de er langt mere praktiske.

Er du en af dem som har utroligt travlt i løbet af en dag? Så travlt at du har tid til, at ligge i dækstolen men ikke tid til at gøre den rent efter flere dages brug? Løsningen til dig er at købe liggestole af plastik. Disse er utrolige nemme at have med at gøre eftersom de ingen rengøring kræver.

Priser på dækstole/liggestole afhænger af hvilket mærke man går efter. Typisk starter priserne fra 300 kr., og slutter på 3.000. Selvom din pengepung måske er stram, kan du sagtens nøjes med en liggestol til 500 kr. Disse har også høje komfortniveauer, og deres holdbarhed er god.

Liggestole kan naturligvis bruges andre steder end haven eller terrassen. Tag din smarte liggestol med på stranden når vejret byder sig eller i parken en dejlig sommer dag. Det kan være træls at ligge på et tætte, da der ingen ordenlig støtte til kroppen er. Dækstole og liggestole giver dem optimale komfort til afslapning.

Hvofor skal du bruge liggestole/dækstole?

  • Liggestole/dækstole giver mere komfort end tæpper
  • Liggestole/dækstole kan indstilles til forskellige stillinger
  • Liggestole/dækstole kan forhindre forkølelse hvis jorden stadig er kølig
  • Liggestole/dækstole kan bruges når venner eller familie er på besøg