Find møbler

Haveborde

Via Furnilux finder du et stort udvalg af flotte haveborde fra nogle af de bedste og billigste forhandlere af havemøbler på nettet. Et havebord bliver af mange betragtet som havens midtpunkt hvor familie og venner samles. Vi ønsker at finde de bedste kvalitets borde til haven, så enhver pengepung kan være med.

Vores sortiment af havemøbler er unik, og vi bestræber os på at finde nye og flotte modeller for hver sæson, der går. Rigtig mange af vores forhandlere har fri levering, og det er jo en fordel, hvis man ønsker at spare penge på kvalitets haveborde.

Hvilke haveborde mangler du til din have?

Det danske vejr kan være hård ved møblerne i haven, og særligt havebordet skal du passe på. Disse kan købes i alle former og materialer. Bl.a. polyrattan, glas, plast m.m.

Alle mennesker er forskellige, og alle indretter deres hjem på lige den måde, som man bedst synes om. Det samme gælder haven, og her har man mindst lige så meget frihed til at skabe et “rum”, som passer til ens egen stil og smag. I vores store udvalg finder du bl.a. romantiske, gamle, nye, hvide og flotte haveborde.

Uanset hvilket slags materiale du søger, så vil du helt sikkert finde et spændende udvalg ovenfor. Når sommer rammer Danmark og blomster springer ud, så er det på tide at rykke ud i haven med en kold øl eller drink.

Klik her hvis du søger havestole

Her skal du kunne stille dine forskellige genstande på et eller andet møbel, og i dette tilfælde, skal du bruge et havebord. Vælger du at købe dette produkt i teak eller mosaik, er den store fordel at de er meget hårdføre og tåler masser af regn og slud. Med andre ord kan de stå ude hele året!

Du er faktisk ret heldig – konkurrencen på haveborde og havestole er så stor på nettet, at priserne er blevet presset helt i bund. Det betyder for dig at der er mange penge at spare, hvis måneden er ved at være omme og pengepunge er stram.