Find møbler

Havemøbler i polyrattan

Havemøbler i polyrattan har mange forskellige fordele. De er nærmest vedligeholdelsesfrie i forhold til gamle havemøbler, der kræver mange timers vedligeholdelse. På denne side finder du levende og flotte møbler af polyrattan til stærke priser. Vi fokuserer på at samle de bedste forhandlere indenfor havemøbler på nettet.

Alt for mange danskere tror, at de ikke har råd til lækre møbler i polyrattan, men det er langt fra sandheden. Det skal ikke koste en formue, at betale for de møbler til haven, som man gerne vil have – Lad os hjælpe dig med at pynte din have med lige de møbler du ønsker.

Polyrattan havemøbler – Sofaer, borde og stole

Engang måtte havemøbler kun stå udenfor om sommeren. Så snart regnen slog over med koldt blæst, og vi stillede urene tilbage, var det atter tid til at tage dem ind igen. På grund af udviklingen af de såkaldte polyrattan møbler kan vi nu for alvor slippe for, at tage vores havemøbler ind igen om vinteren.

Spændende lounge havemøbler til din have

I alt sin enkelthe, så er polyrattan lavet af plast, der ikke bleger, når det står ude i solen. Det kan tåle dårligt vejr, og stå ude det meste af året. For flere informationer om materialet og hvad det bruges til, gå da til bunden af denne side.

Køb sofaer i polyrattan

Hvis du blot søger for at tage hynderne ind, når det dårlige vejr kommer, så kan du næsten indrette en rigtig stue udenfor i din have. Hvis altså du gør brug af polyrattan. Sofaer er en af de bedste måder at slappe af på, når man kommer hjem fra arbejde eller skole. Hvis vejret tillader det naturligvis, er det nærmest som meditation at ligge sig i en sofa i haven og høre på fuglenes kvidren.

sofaer i lækkert polyrattan

Det er en super ide, at have en sofa ude i haven, og man skal faktisk blot vænne sig til tanken. Som vist i billedet ovenfor, giver sofaer i haven et fedt lounge look. Kombiner det med at par flotte havestole og et havebord, kan du godt tillade dig at invitere vennerne over til kolde øl, drinks og chips.

I Danmark regner det i gennemsnit 170 dage om året, og derfor er danskerne ikke vant til at spise ude om sommeren. Alligevel er der en del solskinstimer om, og så snart vejret tillader det skal man ude prøve den nye sofa af polyrattan til en god omgang mad.

Havemøbelsæt fremstillet af polyrattan

Hvad dækker selve ordet møbelsæt over? Typisk når man handler på nettet for man fire stole og et bord med i et møbelsæt. Det kan være en meget fin ide, at investere i et møbelsæt af polyrattan, da man kan bruge den ude om sommeren og om vinteren (hvis man tager nok tøj på) som spisebord.

havemøbelsæt fremstillet af flot polyrattan

Selvom priserne er højere end ved andre billige havemøbler, skal du have i mente at du alligevel får mindst 5 hele stykker møbler til haven med dig hjem. Disse behøver netop ikke at blive skiftet ud efter et par år på grund af regn og slud.

Inspiration – Hvad med en solvogn?

Det smarte med solvogne i polyrattan er at de har de samme fordele som andre møbler, der er fremstillet af det samme materiale. De er med andre ord lette at vedligeholde og holder i mange år. Går du med tankerne om at købe en solvogn af polyrattan, anbefaler vi, at det bliver med aluminiumsstel og at komforten er i top.

en flot solvogn i polyrattan

Det er en god ide, altid at prøve at ligge og sidde i en solvogn, før du køber den. På den måde kender du komforten, og så tager du hjem og bestiller den over nettet – til en meget lavere pris! Solvogne priser i polyrattan ligger mellem 1.000 kr. og opefter.

Hvad er polyrattan, og hvad bruges det til?

Polyrattan er en form for videreudvikling af kurvemøbler – altså et kunstigt flet. Det er et vedligeholdelsesfrot plastmateriale, der kan tåle alle former for dårligt vejr. Ofte finder man disse i fx koksgrå farver, men på grund af den store efterspørgsel på markedet, er de også ude i alle tænkelige farver og størrelser.

Materialet er meget stærkt og smidigt, og det passer derfor perfekt til fremstilling af møbler. Næsten alle polyrattan havemøbler bliver behandlet med UV, der gør, at de tåler sollys.

Det er blevet meget moderne at bruge materialet til havemøbler og læhegn. Ret mange af disse møbler bliver karakteriseret som loungestilen, da de giver en flot og moderne look til haven. De kan købes hos langt forskellige kæder i Danmark, og ovenfor finder du et udvalg, som vi har valgt til dig.

Bliver dine møbler til haven af polyrattan beskidte, så skal du kun bruge en smule sæbevand. Det er meget vigtigt, at du ikke sliber dem som med andre møbler af fx træsorter. Med andre ord er det utroligt nemt, at have med disse typer møbler at gøre.