Find møbler

Havestole

Søger du efter de perfekte havestole til huset? Vi har et stort og bredt udvalg af produkter, der lægger vægt på funktionalitet, komfort og lækkert design. Alle vores udvalg af havestole er fremstillet i stærke materialer, som holder regn og dårligt vejr i skak.

Hos Furnilux går vi ind for at alle skal kunne være med. Især når det kommer til at have råd til lige de havestole, som man går og mangler. Det er uanset hvilke former, designs, materialer og priser, man ser efter, når man handler.

Havestole skal kunne tåle dårligt vejr

Det handler nemlig om at have  havemøbler, der er nemme at vedligeholde og rengøre. En af de helt store fordele man som køber kan gøre sig er, at købe havestole, som enten ikke kræver vedligeholdelse eller bare en smule opmærksomhed. For når alt kommer til alt, vil alle helst være fri for at bruge tid på rengøring af møbler.

I Danmark regner det i gennemsnit cirka 170 dage om året. Rigtig mange danskere vælger at have deres havestole stående udenfor fra slutningen af marts til slutningen af oktober, og det er mange måneders regn og dårligt vejr havemøbler skal kæmpe imod.

Det kan derfor være en fordel at investere i havestole af plastik. Priserne er utrolig lave, og de tåler stortset alt slags vejr. Ulempen er så, at plastikmøbler ikke er særlige behagelige at sidde i. Det er op til en selv at beslutte, om prisen skal vinde over komforten.

Rengøring af dine stole i haven

Det er ikke nogen hemmelighed at havemøbler laves i mange forskellige materialer. Vil du gerne købe havestole af teaktræ, så koster de som regel mere end andre træsorter, men de kræver næsten ingen vedligeholdelse, da træet i forvejen har masser af indvendigt olie.

Er dine havestole af andre træsorter fx nyatog, så er det en god ide at behandle dem med en god omgang oliebehandling. Det forhindrer at dine møbler ikke tørrer ud, og at de ikke slår revner i træet. Sørger du for at vedligholde dine stole, så har du dem for livstid!

Som skrevet oven for er plastik møbler de nemmeste at vedligeholde. Når du endelig skal vaske dem, så brug en omgang universalrengøringsmiddel i brugsopløsning. Dine havestole af plastik kan sagtens stå ude om vinteren – du skal blot sørge for at dække dem til med en pressenning eller andet overtræ.

Hvide havestole af plastik – Opmærksom!

Hvad mange ikke ved er, at hvide plastmøbler i haven kræver mere opmærksomhed end andre møbler af plast. De må ikke få for meget sollys, da det gør farven mat, og så tager de lettere i mod snavs.

Selv fugleklatter ætser overfladen væk på hvide havestole, og derfor er det en god ide, at dække dem til når de ikke er i brug. Stil dem skråt op ad havebordet, så fuglene i haven ikke kan bruge dem til landingsplads.