Find møbler

Lounge havemøbler

Mangler du lækre lounge havemøbler til dit hjem? Så er du landet på den helt rigtige side, da vi har samlet nogle af Danmarks bedste forhandlere af loungesæt til haven. Du har gode muligheder for at gøre et ekstra godt kup, da du køber produkterne samlet istedet for hver for sig.

Lounge havemøbler kommer i forskellige prisklasser, og lige så mange forskellige materialer. Vi har heldigvis fundet havemøbler i ægte loungestil til enhver smag og pengepung. Tag et kig neden for og se om det ikke er på tide, at skifte de gamle havemøbler ud med nogle nye.

Billige lounge havemøbler for enhver smag

Rigtig mange danskere går med ideen om, at lounge stilen til haven koster kassen. Ligesom med alle andre produkter i enhver branche, så varierer priserne alt afhængig af kvaliteten man køber. Sådan er det også med lounge møbler, og du kan sagtens finde nogen som finder passer til dit budget.

Lounge sofa og hvilemodul

Vi har også billige havemøbler til rådighed

Det behøver ikke nødvendigvis at koste en formue, og med vores simple og konkrete råd på denne side, så vil du uden tvivl finde et eller flere lounge havemøbler til dig hjem og have.

Om sommeren er haven et af de absolut bedste steder at tilbringe tiden sammen med familien, vennerne eller kæresten. Kolde øl og drinks serveres, i fællesskab nyder man hinandens selskab med grill og sjove aktiviteter.

Se på polyrattan lounge stilen og bliv inspireret

Det kan være en god ide, at du tager et kig på polyrattan møbler til haven. Disse produceres i store mængder som loungesæt, og det er der mange forskellige gode grunde til. Udover at de utrolig flotte, så kræver polyrattan materialet næsten ingen rengøring eller vedligeholdelse. Du kan med andre ord have dem til at stå ude i haven hele året, så længe de bliver pakket ind i stof/pressening om vinteren.

Typisk koster polyrattan havesæt mere end almindelige, men så er du til gengæld fri for at bruge penge på nye i rigtig mange år. Desuden får du minimum 3-5 møbler i et lounge sæt, og priserne varierer typisk fra 2.500 – 20.000 kr. alt afhængig af mærke og størrelse.

Er du til det mere eksklusive, er der ingen tvivl om at du skal købe lounge havemøbler. De mørke eller brune farver har domineret denne genre, og flere og flere danske haver får dem om sommeren. Se billedet nedenfor – Det er typisk lounge stilen i polyrattan.

lounge havemøbler i polyrattan ses her

Typisk består et sæt af flere stole, et bord og en sofa. Dette er ofte karakteristikken af lounge møbler, og ved at du køber dem i sæt istedet for enkeltvis sparer du dig selv ikke kun penge, men også din egen tid.

Det er utrolig vigtigt, at du sidder behageligt alt imens du nyder din kolde øl eller drinks om sommeren. Det visueller er også vigtigt, og det er også en af  grundene til at lounge havemøbler er blevet så populære. De udstråler god stil og smag, og det er altid en god ting!

Hvilke former kommer lounge møbler i?

Et hvilket som helst møbel kan i princippet være lounge, det er bare vigtigt at de er af høj kvalitet og at de er behagelige at sidde i. Det kunne fx være en sofa eller et par stole, også sågar et bord. Ovenfor kan du se vores udvalg, og der er helt sikkert også et par produkter for din smag.