Find møbler

Solvogne

Sommerens varme, vin, kolde øl og god mad giver lysten til at man læner sig tilbage og slapper af. Solvogne et et perfekt valg til afslapning i haven eller på terrassen.

Solvogne priser er forholdsvis lave på nettet

Selvom en solvogn er ekstrem funktionel i og med, at den lader dig få en smule sommerferie i hverdagen når du smider dig i den, så er priserne også til at have med at gøre. De billige solvogne på nettet starter på 300 kr., og slutter med de dyre 3.500 kr.

Det viser blot at de fleste kan være med, og derfor er der ingen dårlige undskyldninger over ikke at købe en solvogn til sommerbrug. Vil man gerne spare penge på billige solvogne, så kan man hente tilbud flere steder på nettet. Om sommeren har flere forhandlere udsalg, og her er der gode muligheder for at spare helt op til 30 % på solvogne. Ulempen er dog, at udsalgene  først starter i slutningen af sommeren, og dermed er der en chance for at det bedste vejr er overstået.

Det smarte ved solvogne er, at de kan indstilles vandret så du kan ligge ned, til en siddende position. Udover det har de fleste solvogne indbyggede hjul, som gør at de er lette at flytte rundt.

Solvogne kan købes i træ, plastik, stof, metal, og de giver i utallige forskellige farver og former. Igennem Furnilux har du muligheden for, at hente inspiration til din næste solvogn. Se vores mange links til de forskellige forhandlere af Danmarks bedste kvalitets solvogne.

3 gode grunde til at købe en solvogn

  • Det er langt behageligere, at ligge i en solvogn end på græssset
  • Solvognen kan indstilles til forskellige positioner alt efter behov
  • Solvogne kan let flyttes rundt på grund af indbyggede hjul

Er din hverdag måske travl anbefaler vi, at du køber en solvogn fremstillet af plastik. Den kræver minimal rengøring, og kan købes i forskellige farver og former. Går du efter luksus solvogne se efter solvogne fremstillet i træ som eg eller birk. Disse er meget moderne, og holder i rigtig mange år.