Find møbler

Skriveborde - computerborde

Hvis du søger efter skriveborde og computerborde på nettet er du kommet det helt rigtige sted hen! Om du er en dybt ambitiøs erhvervsperson, offentlig institution eller teenager på udkig efter kvalitets skriveborde til det rigtige arbejdsmiljø har vi med garanti sortimenter og modeller som passer til dine behov.

Udvalget af skriveborde er gigantisk – Læs med her

De forskellige producenter af skriveborde stiller i langt de fleste tilfælde en garanti for, at deres skriveborde lever op til de høje og strikse krav samt æstetiske krav der stilles nu om dage. Funktionalitet og ergonomi er vigtigere end nogensinde for, at effektivisere arbejdsprocessen.

Hvorfor skal du investere i et godt skrivebord?

 • Længere holdbarhed og dermed levetid
 • Sundere for kroppen i forhold til skader
 • Design spiller en vigtig rolle

Spar penge på computerborde og skriveborde

På nettet er der skriveborde i alle prisklasser. Alt efter hvilke krav man har til bordene vil priserne blive justeret efter. Fx. kan en del skriveborde sænke og hæve sig, sådan at ryggen får de bedste forhold. Disse borde koster som regel mere på pengepungen. Materialer har naturligvis også en del at sige efter at birk, eg og kirsebær koster mere end hård plast og genbrugstræ.

På grund af finanskrisen er flere danskere begyndt at spare penge, og dette er helt forståeligt for økonomien er også en vigtig del i hjemmet.

Læs disse gode råd hvis du gerne vil spare penge på skriveborde:

 • Det kan betale sig at undersøge markedet på nettet. Rigtig mange producenter har forskellige priser på de samme skriveborde.
 • Vær på udkig efter tilbud. Når sommerens slutning nærmer sig og engang til januarudsalg har man gode muligheder for at spare penge.
Som beskrevet foroven afhænger prisen efter dine krav og behov. De billigste skriveborde kan købes fra 399 kr., hvor de dyreste direktør designer skriveborde ligger i en prisklasse af 20.000-25.000 kr.

Design er en vigtig del af processen når man er på jagt efter den ønskede model. Vores udvalg af kvalitets skriveborde er ikke blot ergonomiske og funktionelle. De er også flotte og kommer i mange forskellige modeller i form af klassiske, minimalistiske og moderne sortimenter.

Et godt bord optimerer dit arbejde hjemme eller på kontoret

Er du også en af dem som bruger meget tid foran computeren? Om det er på arbejdspladsen eller derhjemme, så kan et godt funktionelt computerbord kan gøre din hverdag langt nemmere. Rigtig mange i Danmark har efterhånden en eller flere computere. Derfor er et godt computerbord også nødvendig eftersom mange af dagens timer forgår der.

Hvis du vælger at investere i et godt computerbord til dine medarbejdere eller elever i skolen vil du automatisk stimulere et effektivt miljø der forbedrer glæden og velfærden igennem arbejde.

Computerborde findes i mange forskellige modeller, størrelser og sortimenter; så mange at du helt sikkert kan finde et computer bord som matcher dine krav. Computerborde kan findes både til bærbare og stationære computere. Langt de fleste borde kommer med skuffer papirer og andet tilbehør.

Der er en række ting du skal være opmærksom på. Når man bestiller computerborde på nettet anbefales det, at kigge efter godkendte computerborde til professionelt brug. Hvorfor?

Dårlige computerborde kan være for små eller for høje, og dermed give dig skader i kroppen. Disse skader kan være alt fra ryggen og hofterne til armen og nakken på grund af dårlig tilpasning i forhold til stolen. Hæve sænke skriveborde anbefales, da du kan justere højden fra opgave til opgave.

Vi anbefaler derfor, at du kigger efter:

 • Godkendte professionelle computerborde som fx fra Galant mærket
 • Computerborde med praktiske skuffer til tilbehør

Hvilke slags computerborde findes der?

 • Hæve sænke computerborde
 • Arbejdsborde
 • Elektriske computerborde
 • Pladsbesparende computerborde
 • Computerborde i forskellige træsorter som bøg, ahorn og kirsebær.

Computerborde kommer i mange varianter

Med et fleksibelt kvalitets computerbord kan du forvente, at din arbejdseffektivitet stiger eftersom du kan fokusere bedre når alle ting bare virker foran dig.

Hvis dit kontor ikke er stort kan du finde modeller med indbyggede pladsbevarende skuffer, og en bordplade der kan klappes sammen. En anden fordel med funktionelle computerborde er, at langt største delen af dem kommer med de såkaldte ledningsudtræk der samler alle ledningerne et sted, sådan at de ikke kommer i vejen.

Via vores side om computerborde har du en god mulighed for at hente inspiration til dit perfekte arbejdsbord. Vi vil gøre alt hvad vi kan for, at du indretter et godt arbejdsplads til dig selv eller dine medarbejdere.