Find møbler

Klædeskabe/garderobeskabe

Er du på udkig efter et klædeskab eller garderobeskab? Så er du kommet til det helt rigtige sted på nettet. Vi har samlet de bedste links, informationer og inspirationer til det perfekte funktionelle og moderne klædeskab/garderobeskabe du altid har drømt om.

Oversigt over klædeskabe og garderobeskabe

Vi har samlet de bedste links, informationer og inspirationer til det perfekte funktionelle og moderne klædeskab/garderobeskabe du altid har drømt om. Succesen ligger nemlig i selve indretningen og funktionaliteten, og det kan mange desværre have en tendens til at glemme.

Husk på at klædeskabe og garderobeskabe er det samme!

Mange er af den overbevisning at klædeskabe eller garderobeskabe for den sagsskyld kun hører hjemme i soveværelset. Dette er en stor fejltagelse da disse skabe nemt kan placeres i fx bryggers eller i entreen. Dette stille endnu højere krav til klædeskabene fordi de skal passe ind i nogle langt mere dynamiske miljøer i hjemmet.

Et skab til tøj m.m er ikke “bare” et skab til tøj. Vi sætter stor pris på at alle de garderobeskabe og klædeskabe man finder på vores side er af højeste kvalitet, uden at det går alt for meget udover prisen. Med andre ord kan man også finde billige skabe som er holdbare, flotte og funktionelle.

Hvilke slags klædeskab/garderobeskabe findes der?

  • Gamle og klassiske
  • Retro fra forskellige årtier
  • Moderne og minimalistiske.

I disse som er nævnt foroven ligger mange sub-genrer. Fx i de gamle og klassiske kan man finde alt fra romantiske klædeskabe til antikke garderobeskabe. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser for ideer og tanker omkring skabene. Her er det 100 % op til dig at beslutte hvilken stil du gerne vil have i soveværelset, bryggersen eller i entreen.

Har du styr på dit budget?

Når du har fundet ud af hvilken stil du gerne vil følge i forhold til dit skab, så er næste skridt i processen at få styr på budgettet. Klædeskabe priser varierer utroligt meget efter materiale og mærke. Har man intet loft på budgettet er der ingen grænser for hvad man kan finde af flotte og lækre garderobeskabe.

Hvis pengepungen lidt flad skal man ikke frygte. Langt de fleste mærker har investeret millioner af kroner for at holde deres omkostningsniveauer nede i forhold til produktionen. Dette har resulteret i billige klædeskabe på nettet, uden at producenterne er gået på kompromis med kvaliteten.

Producenter af klædeskabe og garderobeskabe:

  • Biva
  • Ilva
  • Ikea
  • Jysk
  • og mange flere..
Ønsker man at spare penge på klædeskabe, kan man søge efter lagersalg af klædeskabe på nettet eller finde dem via links på denne side. Her er mulighederne også uendelige, og der er en god chance for at man kan gøre sig et godt køb. Det eneste man skal være opmærksom på omkring lagersalg af garderobeskabe er, at modellerne ofte ikke er de nyeste og derfra kan være op til flere år gamle. Er dette ikke et problem, så anbefaler vi at man giver lagersalg en chance.