Find møbler

Natborde

Vi kender det alle sammen. Man ligger i sengen iført nattøj eller andet afslappende, og pludselig skal man stille bogen, fjernbetjeningen eller koppen væk. Men der er intet sted at stille tingene på! Derfor er natborde et must i hjemmet…

Natborde kommer i forskellige stilarter

Natborde eller sengeborde som de også kaldes, kan placeres fritstående ved siden af sengen eller fx hængt op på væggen. Deres funktionalitet er nødvendig eftersom man ikke er nødsaget til at rejse sig op og stille tingene fra sengen inden sengetid. Igennem vores side om natborde/sengeborde har du muligheden for at finde masser af inspiration, ideer og priser på forskellige natborde og sengeborde.

  • Moderne natborde
  • Klassiske og gammeldags natborde
  • Romantiske hvide natborde
  • Minimalistiske natborde
  • Mexico soveborde

Natborde priser og modeller afhænger af mange faktorer

Når du har besluttet dig for hvilken slags natbord du ønsker, er næste skridt i processen at finde ud af dit budget. Natborde/sengeborde kan købes fra 300 kr. til 3.000 kr., og her spiller materialer som eg, birk, mahogni samt mærker ind når det kommer til  prisniveauet.

Er dit budget ikke for stor anbefaler vi at du kigger på natborde fra nogle af de største producenter som Ikea, Ilva, Jysk osv. Selvom disse er store producenter, så formår de at holde priserne i bund på grund af masseproduktion samt konkurrence fra andre producenter.

Du tænker måske, at kvaliteten er dårlig hvis prisen er lav? Dette er en gammel skrøne eftersom nogle af de bedste og mest købte natborde/soveborde ligger mellem 500-1.500 kr. Du har derfor alligevel mulighed for med et lille budget, at finde det perfekte natborde som du altid har gået og manglet.

Spar penge på natborde med lagersalg på nettet

Med den nuværende finanskrise sparer danskerne som aldrig før. Derfor er det blevet attraktivt, at søge efter natborde lagersalg eller outlet. Her har man mulighed for, at spare mange penge på sit næste natbord på grund af de fleste modeller er udgået eller har et par år i baggagen. Det betyder på ingen måde, at kvaliteten ikke er i orden. Det er den bestemt! På lagersalg af natborde kan du finde selv de dyreste mærker.