Find møbler

Springmadrasser

En af de bedste ting du kan gøre for dig selv er, at investere i en god springmadras. Eftersom mere end 1/3 af livet tilbringes i sengen kan du ligeså godt gøre det så behageligt som muligt for dig selv.

Vores bedste råd til springmadrasser på nettet

En god springmadras forebygger sygdomme og skader i kroppen. Mennesker har brug for søvn, og en kvalitets springmadras kan give dig mere energi og overskud til næste dag.

Springmadrasser kan købes i alle mål, hårdheder og priser. Alle springmadrasser kan også placeres i dit eksisterende sengeramme. Furnilux har samlet mange gode råd, inspirationskilder og links til springmadrasser som opfylder dine behov.

Hvorfor skal du investere i en god springmadras?

  • En god nats søvn er vigtig for helbreden.
  • Den rigtige springmadras er ergonomisk korrekt for din ryg.
Priser på springmadrasser

Priser på springmadrasser er meget forskellige. Alt efter hvilket mærke og kvalitet du går efter, så vil prisen være høj eller lav. Typisk kan man finde springmadrasser fra 500 kr. – 10.000 kr.

Har du et stramt budget så kan du sagtens alligevel finde springmadrasser på tilbud. Sørg for at undersøge markedet over de forskellige producenter. Vi har samlet en lang række producenter som sælger billige springmadrasser. Op til julen eller i slutningen af sommeren er der som regel udsalg i butikkerne. Her har du mulighed for, at spare helt op til 50 % på udvalgte springmadrasser.

Sådan vælger du den rigtige springmadras

En af de vigtigste ting når du vælger springmadrasser er, at sørge for at længden og bredden er korrekt. Reglen går på at springmadrassen skal være mindst 80-90 cm bred, og 15-20 cm længere, end du er høj. Er du typen som ligger urolig, så kan du have brug for ekstra plads!

Hårdhedstypen for springmadrassen skal være sådan, at din ryg ligger lige når du er på siden. Vejer du knap så meget har du brug for en blødere madras, og er du tung i det skal du have en hårdere madras.

Husk at vende din springmadras

Springmadrasser går rigtig mange år tilbage, og har gennemgået en stor udvikling. En god tommelfingerregel siger, at springmadrassen skal vendes cirka hver gang du skifter sengetøj. Det vil forlænge dens levetid, og give din ryg bedre forhold.

Nogle af de bedste springmadrasser kan købes med komfortzoner. Det betyder at nogle af områderne på madrassen er blødere og mere elastiske hvor kroppen er tungest. Dette giver mere støtte under søvnen.