Find møbler

Topmadrasser

Føler du at din seng er for blød eller hård at ligge i? Føler du at din nattesøvn ikke længere er hvad den har været? Så er den rette løsning uden tvivl en helt ny kvalitets topmadras.

Tips til de bedste topmadrasser på markedet

Topmadrasser hjælper dig med at få den dejlige søvn tilbage med de bedste drømme. Hos Furnilux kan du finde de bedste tips, links og råd til hvordan du vælger din næste topmadras.

Sov meget bedre med en god topmadras. Udover at give bedre søvn, så kan en helt ny topmadras hjælpe på ryg og muskelsmerter. Mange danskere tager fejl når de tror, at den normale madras er vigtigere end topmadrassen. Topmadrassens egenskaber er mindst ligeså vigtige, og med den rigtige model kan du opleve fornyet energi.

Følg disse råd når du bestiller topmadras:

  • Find en topmadras med en bastant kerne af latex eller skum.
  • Dyre topmadrasser er ikke nødvendigvis de bedste.
  • Alle mennesker er bygget forskelligt, føl efter hvilken topmadras er bedst for dig.

Flere senge-eksperter har udtalt, at en god topmadras kan forbedre en dårlig eller middelmådig seng. Grunden til dette er fordi en topmadras, har en direkte kontakt til kroppen når du sover. Dårlige topmadrasser ødelægger søvnen, og kan give rygproblemer samt ledsmerter.

Topmadrass – følg vores råd og guide

Der eksisterer en række studier og tests af forskellige topmadrasser. Prisen behøver ikke altid at afspejle kvalitet, og det betyder at du derfor ikke behøver, at investerer mange penge i en god topmadras.

Topmadrassens egenskab er at den fordeler trykket fra kroppen. Eftersom ingen mennesker er byget ens, og vejer det samme så kan en billig topmadras sagtens være et rigtigt valg for dig. Nogle af de bedste topmadrasser kan købes på internettet til lave priser. Selvom priserne på topmadrasserne er lave, så har producenterne ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Husk at vende din topmadras ofte

I følge eksperterne skal du vende din topmadras, hver gang du skifter sengetøj. På den måde forlænger du ikke kun dens levetid, men også dit helbred og søvn. En god ide er at vende topmadrassen sådan at hovedet næste gang kommer ned til fodenden.