Find møbler

Spiseborde

Spiseborde til hjemmet kommer i mange varianter. Om du søger de små spiseborde til køkkenet eller de store spiseborde til stuen, så vil du en garanti kunne finde dem på Furnilux. Vi ved at dette bord samler familien og vennerne, og derfor har vi samlet den bedste oversigt i Danmark.

Vores store udvalg er spænder over mange forskellige sortimenter udelukkende for, at du finder lige det spisebord, som passer perfekt til dig hjem, når det kommer til design og funktionalitet.

Vores gode råd til dig omkring spiseborde

Vi har samlet de bedste oplysninger om spiseborde som du kan bruge til inspiration når du handler på nettet.

Spisebordet har en yderst vigtig funktion i hjemmet. Her samlet familien til spisning, spille-aften og en lang række af andre ting. Med andre ord så har spisebordet et uundværlig rolle i familien. Det helt rigtige spisebord vil gøre hverdagen for alle og enhver langt sjovere og lettere.

Dette skal du overveje inden du bestiller et kvalitets spisebord:

  • Hvor mange skal bruge spisebordet i løbet af ugen?
  • Skal spisebordet passe til resten af husets indvendige design?
  • Hvor stort er dit budget?
  • Træ eller ej?

Hvis der ikke bor særlig mange i huset eller pladsen er træng anbefaler vi, at du køber et spisebord med tillægsplader. På den måde sparer du plads, men samtidig bevarer muligheden for, at gøre bordet større når der skal holdes middag eller fest. Bor du i et forholdsvis mørkt indrettet stue anbefaler vi, at du køber et kraftigt lyst spisebord i træ. Kontrasten imellem farverne vil give liv i hjemmet, men samtidig holde stilen moderne.

Er du også en af dem som er træt af, at slide og skrubbe når bordet bliver beskidt efter aftensmad eller fest? Vi anbefaler, at du prøver på at undgå ubehandlet træ. På nettet findes der mange spiseborde af glas, marmor eller corian.

Billige spiseborde i smarte designs

Spiseborde kommer i utallige designs. Alt fra hvide højglans lakerede spiseborde, spisebord i eg og andet træ til spiseborde i glas. En fordel hvis man ønsker at spare penge er, at købe spisebordssæt. På den måde får man et helt sæt stole med, og der er prisen  lavere end hvis man bestilte enkeltvis.

Priserne på kvalitets spiseborde starter fra omkring 500 kr. i fx Ikea og slutter på omkring 20.000 kr. hos nogle af de dyreste mærker. Dette viser blot,at der findes et spisebord til enhver pengepund. Derfor er det ikke verdens undergang hvis man er studerende, da man har gode muligheder for at finde billige spiseborde der opfylder de vigtigste behov.

Spiseborde på nettet kan findes i følgende former:

  • Klassiske firkantede
  • Moderne ovale
  • Runde

Spisebordets form kan have meget at sige. Udover det designmæssige så køber mange børnefamilier runde spiseborde for, at undgå skarpe kanter børnene kan slå sig på.