Find møbler

Spisebordssæt

Familier og venner mødes omkring spisebordssættet, fordi det er her de bedste og vigtigste samtaler finder sted i løbet af ugen. Har du behov for ekstra sidepladser kan du naturligvis købe ekstra stole til alle spisebordssæt.

Find billige og attraktive spisebordssæt hos Furnilux

Rigtig mange danskere køber spisebordssæt over nettet. Årsagen til dette skal findes i, at det er langt billigere at købe et samlet spisebordssæt end, at købe møblerne hver for sig. Udover at man sparer mange penge, så er man også sikker på at møblerne passer sammen i farverne og designet. Vi har samlet de bedste og mest inspirerende spisebordssæt og stole til dit hjem.

Hvilke slags spisebordssæt findes der?

  • Spisebordssæt til stuen
  • Spisebordssæt til køkkenet
  • Spisebordssæt til haven
  • Spisebordssæt til udstuen

Spisebordssæt kan købes i alle stilarter. Via denne side kan du finde alt fra antikke og klassiske sæt til romantiske og moderne sæt.

Selvom priserne på udvalgte bord og stole er lave, så er der selvfølgelig på ingen måde blevet gået på kompromis med kvaliteten. Med andre ord har du mulighed for, at finde spisebordssæt for enhver pengepung.

Spisebordssæt kan købes i forskellige designs

Udvalget på nettet af spisebordssæt er stort, og det er kun dig selv som sætter grænser for hvad du kan finde. Måske går du efter det store og runde amerikanske spisebordssæt, som anbefales til de helt store familier. Måske er du til det gamle, romantiske og rustikke spisebordssæt, som skaber et nostalgisk stemning i hjemmet. Måske er du til et spisebordssæt i træ, hvis popularitet er steget mere og mere de seneste år.

Priserne på spisebordssæt varierer meget alt efter, hvor stort du ønsker bordet skal være samt materialet det er fremstillet af. Priserne starter fra 500 kr., og går langt op til 30.000 kr. som noget af det dyreste.

Et godt råd er, at vente til udsalg der kommer flere gange i løbet af året.  Her har man mulighed for at spare helt op til 50 % på udvalgte spisebordssæt.